TW
0

Les companyies de dansa menorquines són presents a la nova plataforma digital que el Govern inaugurà recentment per aglutinar els autors i ballarins de les Balears.www.dansaib.catés la continuació d'un projecte de promoció que s'engegà anteriorment amb les webs www.musicaib.cat i www.teatreib.cat.

El projecte vol ser una pràctica eina de contactes amb la que els creadors illencs puguin donar a conèixer i oferir a la resta del món les seves propostes culturals. En el cas de Menorca, la dansa de la nostra Illa hi és present amb els espectacles deBlau María càrrec de l'associació D-Dahl's; oCauses i Atzarsde la companyia Vuelta y Vuelta, entre d'altres.

Amb aquesta iniciativa –presentada a la fira d'arts escèniques de Madrid MADferia– es pretén donar un nou impuls a la promoció d'aquesta disciplina. La web consta d'una pràctica classificació per productores, propostes i teatres, a més d'un enllaç que permetrà a l'internauta visualitzar el circuit de cada temporada. La finalitat és donar veu als projectes organitzats per les xarxes, els certàmens o festivals.