TW
0

Ja fa anys que la nostra escola fa berenars solidaris conjuntament amb la campanya que cada any posa en marxa l'STEI.

Enguany vam pensar que seria bona idea que el nostre donatiu anés a parar a alguna causa més propera a noltros, i entre tots vam decidir que seria per ASPANOB.

Vam pensar que seria interessant demanar ajuda a les empreses que estaven vinculades amb l'escola per veure, si ens feien algun tipus de donatiu. Vam tenir molt d'èxit, ja que s'hi van implicar Can Senyalet, La Única, Pintures Caules, De vins, Obras Salom, Sat Informàtica, Esteticien Esther i Mónica, Vanderly, XM equipaments, Prest i bé, Bebé Comesa, Es bonsais, s'Escopinya, Akelarre, Carnisseries Can Calutxa, Sant Climent i Can Rafel; Veterinari Rafel Coll, Papereria Clips, Topaz bisuteria complements, i Merceria Olives. Les famílies també han aportat el seu granet, comprant els panets solidaris, o donant donatius.

Quan vam arribar de les vacances de Nadal i després de celebrar Sant Antoni i el dia de la Pau ens vam posar en marxa.

Primer vam fer els cartells anunciadors, els tiquets, les capses amb els seus distintius per no equivocar-nos.

Vam passar una circular explicant als pares el que anàvem a fer. Vam vendre els tiquets, 1€ els petits i 2€ els grossos.

Va arribar el dia, divendres a les vuit del matí els mestres van fer els panets de: sobrassada, paté, pernil dolç i formatge.

Mmm. Boníssims!

A l'hora del pati vam canviar tiquets per panet i com que feia un bon sol vam berenar d'allò més bé.

Ara toca fer un problema de matemàtiques.

Si hem venut 204 panets petits a 1€ i 180 panets grossos a 2€. Quants panets hem venut? I quants de doblers hem replegat?

Hem aconseguit que aquest curs els fillets d'ASPANOB puguin gaudir de la nostra ajuda.

Moltes gràcies!