TW
0

Davant la bona acollida que va tenir l'any passat el nostre primer Concurs Fotogràfic Escolar de Carnaval (vam rebre més de 300 fotografies) a "Xoc" ens engrescam un any més i en convocam la segona edició.

Hi podeu participar tots els centres educatius de Menorca, d'Infantil, Primària i Secundària, Formació Professional i d'Adults, enviant tantes imatges com vulgueu de la vostra celebració de carnaval. Fotos de grup, individuals, detalls... tot és vàlid.

El termini de recepció d'imatges, que farem a través de la nostra adreça de correu electrònicxoc@menorca.infofinalitza el proper divendres dia 11 de març.

El jurat, format pels fotògrafs des Diari, la coordinadora de "Xoc" i el redactor en cap responsable de la web, triarà d'entre totes les imatges rebudes tres úniques guanyadores.

El concurs compta amb la col·laboració de Comercial Mervi que, un any més, aporta de premi tres càmeres fotogràfiques digitals Sony Cyber-Shot DSC-W510, de 12,1 megapíxels i zoom òptic de 4x amb gran angular de 26 mm. Un model de càmera amb alta sensibilitat ISO 3200 i que permet, entre moltes altres coses, gravar pel·lícules.