TW
0

El Premi Sambori és un concurs de narrativa dirigit als centres educatius que té com a objectius, per una banda promoure la participació en un projecte comú d'alumnat i de centres de totes les terres de parla catalana i per una altra, difondre l'ús del català dins l'àmbit escolar, incentivant a la vegada la imaginació i la creativitat.

S'adreça a l'alumnat d'Infantil, Primària i Secundària; és un concurs de creació literària encara que els textos poden anar acompanyats d'il·lustracions que també seran avaluades. Les obres han d'estar escrites en català, han de ser originals i de tema lliure.

A Educació Infantil, la modalitat és d'aula i es poden utilitzar un màxim de deu fulls. Es valorarà especialment la intervenció dels alumnes, els textos han de ser manuscrits, i es podrà adjuntar una explicació metodològica. A primer i segon cicle de Primària, la modalitat també serà d'aula, amb un màxim de cinc fulls d'extensió.

A partir del tercer cicle de Primària i fins a Batxillerat, els treballs presentats han de ser individuals (cinc pàgines, Batxillerat, quatre pàgines, Secundària, tres pàgines, Primària).

El termini de presentació d'originals acaba dia 24 de març i a Menorca, podem lliurar els treballs a la seu del Moviment de Renovació Pedagògica, al carrer Pere Alcàntara, 26 de Ciutadella.

Entre tots els seleccionats de les Illes s'atorgaran dos premis per categoria, que seran guardonats amb una menció honorífica i material escolar.

El primer premi de cada cicle modalitat individual serà distingit amb un viatge lúdic i cultural per a tres persones. La modalitat d'aula serà premiada amb material escolar i una activitats d'animació lectora.

Si voleu més informació http://escolesmallorquines.wordpress.com