TW
0

El passat 24 de gener va tenir lloc a l'IES Francesc de Borja Moll de Palma de Mallorca la segona edició dels BalearSkills, en la seva especialitat de Perruqueria. Els BalearSkills són una sèrie de competicions d'alumnes de formació professional, de diferents especialitats o skills, que es realitza a la nostra comunitat a partir de proves pràctiques. En aquesta edició han participat 42 alumnes de les diferents famílies professionals en competició: 33 de Mallorca, 6 de Menorca i 2 d'Eivissa, amb un total de 20 centres representats.

En representació de l'IES Cap de Llevant de Maó, l'alumna Débora Lara Cabrera del Cicle formatiu de grau mitjà de Perruqueria participà a les diverses proves de l'skill de Perruqueria. L'acompanyà l'alumna Sonia Reyes Vetter que va fer de model per a les proves de color i de tall.

En el decurs de la competició, l'alumna representant de l'IES Cap de Llevant hagué de demostrar les seves habilitats en proves relacionades amb canvis de color, talls, canvis de forma i recollits.

Els resultats foren excel·lents, destaca el primer lloc obtingut en la prova de recollit creatiu sobre cabell llarg, quedant l'alumna en el segon lloc final de la seva especialitat. Observant els resultats obtinguts, quedà ben palesa la gran tasca duta a terme pels professionals docents del Cicle formatiu de grau mitjà de Perruqueria de l'IES Cap de Llevant.

El dimarts 15 de febrer es va realitzar a Palma de Mallorca l'acte de lliurament de premis i diplomes als alumnes i centres participants en el campionat.