TW
0

Cristhian, Luka, Guayaba, Elena, Ben, Kevin (EQUIP B)
CP Tramuntana
El passat dimarts 8 de febrer, na Bea i na Núria, de 18 i 19 anys, amb Síndrome de Down, acompanyades per en Txatxo i na Sílvia, van venir a visitar l'escola de Tramuntana, amb el motiu d'explicar-nos l'activitat realitzada el passat agost de 2010, "En el fondo, capaces".

Ens vam juntar els alumnes de 3r/4t i 5è/6è, amb na Bea, na Núria, en Txatxo (organitzador de l'activitat) i na Sílvia (treballadora de la Fundació Síndrome de Down) per veure el vídeo de l'activitat de busseig realitzada per un grup de persones amb Síndrome de Down. Primer explicava com van aprendre a utilitzar el regulador, després les dues primeres immersions a la piscina i la resta a la mar. S'ho van passar tots molt bé i el vídeo relatava fragments explicats per ells mateixos de com es sentien.

Tot seguit els vam fer una petita entrevista, ens van dir que s'ho havien passat molt bé i que tornarien a repetir. Però al principi van tenir un poc de por com tots nosaltres.

Frits, Aina, Lídia, Jordan, Iván, Sara, Eric (Equip A)
CP Tramuntana
El passat dimarts 8 de febrer, vam tenir l'ocasió de conèixer a dues noies encantadores. Una es deia Núria i tenia 18 anys, l'altre es deia Bea i tenia 19 anys. Les dues noies tenen una discapacitat intel·lectual, la Síndrome de Down. Ens van ensenyar a 5è/6è i 3r/4t un vídeo de com elles i un grupet d'amics d'elles van aprendre a bussejar. Després els hi vam demanar algunes preguntes i ens van contestar a totes. Ens vam fer una fotos tots junts (l'escola). I després els fillets els vam ensenyar l'escola. Els vam regalar espinacs.

Els va agradar molt el busseig i els agradaria tornar a fer l'activitat. Quan els vam acabar d'ensenyar l'escola ens vam dir adéu i se'n van anar.