TW
0

Juan Gómez (Barcelona, 1969) era un professor de Batxiller de Llengua i Literatura que un bon dia decidí canviar-les aules pels escenaris. El 1999 inicià la seva trajectòria musical sota el pseudònim d'El Sobrino del Diablo i des de llavors ha realitzat més de 1.000 actuacions per tota Espanya com a cantautor, rocker i monologuista.

El seu rock d'autor arriba el proper cap de setmana a la sala Ars Cafè, els dies 11 i 12. Dos concerts en què el públic menorquí podrà gaudir de la posada en escena de qui, al mitjà televisiu, es conegut per les seves intervencions al programa del popular showman Andreu Buenafuente.

L'any 2000 Gómez guanyà els certàmens de música d'Horta-Guinardó, a Barcelona i El Sol, a Saragossa. Guardons que li varen permetre publicar el seu primer discEn las nubes(K Industria, 2002). Posteriorment publica, amb la mateixa firma discogràfica, tres treballs més: Hades Tiempo(2003);Pulgatorio(2005) iEl Cuarto de las Ratas(2007). El 2008 edita el seu primer disc en directeEnemigo público número dosamb el segell Chatunga Records.

El Sobrino del Diablo ha treballat amb músics com Riki López, Sabino Méndez (exLoquillo y los Trogloditas) o Julián Hernández (Siniestro Total). A més ha participat en les gires com a monologuista de la productora El Terrat.

Vessant d'escriptor
En la seva vessant d'escriptor ha publicatThin Lizzy, la leyenda del rock irlandésiIntroducción a Frank Zappa, amb pròleg de El Gran Wyoming, ambdues publicacions a càrrec de l'Editorial Milenio, en 2001 i 2004, respectivament. En directe sol actuar acompanyat per Nando Caballero (baix), Javi Rodríguez (bateria) i Juan Zarppa (guitarra). Encara que combina els bolos en solitari amb les actuacions amb la seva banda.

www.myspace.com/elsobrinodeldiablo www.elsobrinodeldiablo.com

Els concerts
El Sobrino del Diablo
Divendres 11. A partir de les 23.30 hores.
Dissabte 12.
A partir de les 23.30 hores.
Lloc: Ars Cafè de Maó
Entrada: 6 euros