Jurat del concurs. Pere Melis, Rosa Carreras i Javier Coll, reunits dilluns a les instal·lacions d’Editorial Menorca, a Maó

TW
0

Durant la darrera setmana hem anat rebent a través de xoc@menorca.info desenes i desenes d'imatges d'infants disfressats per participar a la segona edició del nostre Concurs Fotogràfic Escolar de Carnaval.

És la manera que tenim a "Xoc" de reconèixer la creativitat i l'esforç que fan els centres educatius de Menorca per celebrar aquesta festa tan plena d'alegria i de color.

El jurat, format per Pere Melis, redactor en cap, Rosa Carreras, coordinadora del suplement escolar, i Javier Coll, fotògraf, es va reunir dilluns passat a les instal·lacions d'Editorial Menorca, arribant a un acord després de valorar totes i cadascuna de les imatges participants.

Així, els tres premis, s'atorguen al CC Nostra Senyora de la Consolació, al CP Fornells i al CP Mare de Déu del Toro de Ciutadella, fotografies totes tres, que destaquen per l'expressivitat, la composició, l'originalitat i el tractament del color.

El concurs compta amb la col·laboració de Comercial Mervi, que cedeix tres càmeres fotogràfiques digitals Sony Cyber-Shot DSC-W510, de 12,1 megapíxels i zoom òptic de 4x amb gran angular de 26 mm. Un model de càmera amb alta sensibilitat ISO 3200 i que permet, entre moltes altres coses, gravar pel·lícules.

Enhorabona a les escoles guanyadores i moltes gràcies a totes les participants. Aquí trobareu les fotogaleries delsguanyadors i finalistesi detots els participants.