TW
0

Des del curs passat el CEPA Joan Mir i Mir participa en el Programa de Centres Ecoambientals que duen a terme de forma conjunta la Conselleria d'Educació i Cultura i la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear.

Durant el primer quadrimestre del curs 2010-2011, la comissió ambiental ha dut a terme una campanya d'intercanvi de llibres de text entre l'alumnat, la qual continua oberta perquè ha tingut molt èxit. Ara, al segon quadrimestre, des de la comissió ambiental hem decidit col·laborar en la campanya de recollida d'ulleres que realitza el Rotary Club de Mahón-Mô.

L'objectiu d'aquesta campanya és recollir ulleres utilitzades per reutilitzar-les en el Centre Melvin Jones, que el Club de los Leones té a Alacant, i posteriorment enviar-les a altres països perquè les puguin tornar a emprar.

Implicar-se en una iniciativa com aquesta no suposa gaire esforç ja que únicament s'ha de disposar d'un espai petit al centre. Aquest espai ha d'estar situat en una zona força transitada perquè l'alumnat hi pugui dipositar les ulleres.

La campanya de recollida d'ulleres durarà fins al 30 de maig, i des del CEPA Joan Mir i Mir volem fer extensible la nostra iniciativa a tots els centres educatius de Menorca perquè s'hi adjuntin. Per col·laborar-hi o per obtenir més informació us podeu posar en contacte amb la comissió ambiental de l'escola d'adults a l'adreçaambientmirimir@gmail.como amb el responsable d'aquesta campanya del Club Rotary de Mahón-Mô ainfo@rotaryclubdemahon.org.