TW
0

Un periodista irlandès, un metge americà i un professor anglès apareixen encadenats a un soterrani sense sortida al Líban.Algú que miri per miés una història claustrofòbica on el director, Àlex Tejedor, ha adaptat el text de Frank McGuinnes. Angoixa, estrès i molta imaginació per sortir d'un embolic duit a escena per la companyia mallorquina La Fornal d'Espectacles i Dramaturgia 2000. El ciutadellenc Rodo Gener és un dels actors protagonistes del muntatge que el passat dijous es presentà a l'auditori de Sa Màniga de Manacor.

El menorquí, recentment guardonat amb el Premi Escènica al millor actor, comparteix escenari amb Ignasi Guasch i Dani Machancoses. Una tragicomèdia on queden palesos els drets humans.

Els segrestats sols disposen de la Bíblia i l'Alcorà. Les ganes de viure són la única motivació que els queda.

A l'Illa la temporada que ve
L'estil narratiu i verbal és el mateix que Tejedor utilitzà per fer "Tape", perquè el ritme i les tensions de les converses són elements fonamentals per transmetre la desesperació dels tres personatges. L'escenografia va a càrrec del prestigiós Rafel Lladó i l'ajudant de direcció i producció és Joan Gomila qui avança al Culturàlia que l'obra s'estrenarà a Menorca la propera temporada. "Ens agradaria molt ja que en Rodo és d'allà", comenta. La proposta és una autèntica odissea existencial ben interessant.