TW
0

El mes és l'idoni. A pocs dies de la diada de les lletres, la galeria Retxa de Ciutadella s'ompl d'Art en Majúscules. Pintura i escriptura, la nova proposta que uneix la riquesa pictòrica amb el món cal·ligràfic. Dia 15, i en el preludi de la Diada de Sant Jordi, l'espai inaugura un cicle d'exposicions temàtiques que es succeiran cada mes d'abril.

"Teníem varies possibilitats per encetar el projecte, però finalment optarem per les lletres aprofitant que aquest mes és la festa del llibre", explica Susana Marquès, una de les responsables de la galeria.

Una quinzena d'autors compartiran l'escenari, on posaran de manifest la seva particular forma de veure l'àmbit de l'escriptura a través de la pintura. Tomeu Sánchez, Antoni Argilés, Marianela Gallardo, Florit Nin, Melisa Cabal, Marga Subirats, Joan Barceló, Alfred Hutchison, Enric Gol, Blas Garcia, Paca Florit, Nuria Román, Conill, Mitiko Shiraiva i Mont ofereixen el seu prisma més personal.

La mostra destaca per la diversitat tècnica i qualitat de la mateixa. La majoria de la producció és obra recent de cadascun dels autors.

El públic podrà contemplar peces tan diferents com la creació ètnica a l'oli de Marga Subirats, la singular mirada de Tomeu Sánchez o la delicadesa de Florit Nin, qui a més de quadres hi suma exquisits llibres d'autor.

Destaca l'espectacularitat de l'obra cal·ligràfica d'Argilés (al capdavant del Premi Catalunya de Cal·ligrafia) qui exhibirà una fantàstica obra damunt paper entre les que s'inclouen un Pare Nostre i un fragment de l'Acta de Constantinoble.

Durant l'acte d'inauguració, la galeria aprofitarà per presentar al públic el seu nou webwww.galeriaretxa.com. Un espai on trobar els diferents serveis, el calendari d'exposicions, notícies o el llistat d'artistes exposats.

Col·lectiva: Art en Majúscules. Pintura i escriptura,
a la galeria Retxa de Ciutadella.
Del dia 15 d'aquest mes al 14 de maig.
www.galeriaretxa.com