TW
0

Fa uns mesos anunciaren alCulturàliales seves intencions. Dit i fet, el grup de joves menorquins Game Over ja té el seu primer cd al carrer. La producció amb un dels grans, Alejandro de Pinedo, comença a donar els seus fruits.Tiempos de Crisisés el títol d'un cd editat per AGP Music, la mateixa discogràfica que ha treballat, entre d'altres, amb Enrique Iglesias, Daniel Diges o Pitingo.

Andreu Perea (bateria), Carlos Veiga "Charly" (guitarra), Isabel Perea (veu i flauta) i Verónica Rufino (guitarra) ofereixen el seu segell personal de pop-rock amb sons de rock celta. Nou temes que parlen generalment d'amor.

Cuidaré de tiés el primer single de la formació que l'estrenà fa una setmana al Pabelló del Menorca Bàsquet. "Va ser una bona experiència, encara que amb molts de nirvis. Ara el que volem és fer diferents presentacions oficials del treball", explica Andreu. Pel moment la cançó està sonant a les principals ràdios nacionals: Europa FM, RNE, Punto Radio, Ràdio Balear i Onda Cero.

Un acústic a La 2
A més, està previst que d'aquí unes tres setmanes Game Over ofereixi un acústic al programa magazínPara todos La 2, de Televisión Española. Mentre que l'Ars Cafè de Maó serà probablement l'escenari de la presentació a l'Illa. "El farem abans de Sant Joan", comenten. Així mateix participaran al festival de rock d'aquest estiu as Castell, i a una gala benèfica de Ràdio Balear. "També tenim molts seguidors a Girona i Barcelona, així que tampoc descartem programar algun concert a Catalunya", afegeix Andreu.

Els Game Over reconeixen estar una mica descol·locats amb tantes bones crítiques. Segons senyalen, en el poc temps queTiempos de Crisisporta al mercat l'acceptació per part del públic ha estat excel·lent. "No crec que hi hagi res bo al cent per cent", puntualitza Verónica qui no dubte que el grup encara té moltes coses a millorar.

Presentacions i crítiques apart, aquests joves músics, d'entre 25 i 17 anys, estan més que satisfets de comptar amb un disc al mercat. "Era el nostre somni, un somni que feia 5 anys que intentaven que es fes realitat, i que per fi hem aconseguit", afirmen. Il·lusió no els hi manca doncs un dels seus propòsits és poder arribar a viure de la música.

Tiempos de Crisisés a la venda a Maó (Sime Música, El Chivito, Casa Martí, Divertimento, bar Virginia, Cafetal i Es Garito); al bar Can Bernat des Grau; a Sa Sínia des Castell; i a Alaior a Ca na Divina, el bar restaurant Es Casino i a Géminis.