Temàtica. La majoria dels seus quadres són de gran format i hi predomina la figura humana. - J.J.

TW
0

Per primer cop la pintora Tònia Pérez exposa en solitari a Menorca, i ho fa a la galeria Xibau. El primer cop que exposà a Menorca fou als Fosquets d'art de Ferreries del passat estiu.

Llicenciada en Belles Arts, mostra una amplia col·lecció de quadres on predominen els treballats amb les dominades tècniques noves, que en aquest cas és l'anomenada tècnica del raig d'aigua. Primer posen la pigmentació sobre el paper, en aquest cas, seguidament i disparen el raig d'aigua que dona formes que l'artista acaba de definir amb els contorns precisos, aconseguint el que ella a definit com a títol d'aquesta exposició, l'esperit i la matèria.

La majoria de quadres són de gran format on predominen els colors foscos i la temàtica predominant són rostres i la figura humana. Gran part de l'obra exposada ha estat treballada en aquest darrer any. A més de l'obra treballada sobre paper en tècnica mixta, també hi ha penjat un parell de quadres a l'oli, amb color vius, allunyats dels anteriors.
Tònia Pèrez té un gran recorregut pel que fa a exposicions per terres valencianes, lloc de la seva residència, on treballa d'infermera a l'Hospital la Fe.