TW
0

L'equip cadet i júnior del Shotokan Ciutadella va haver de conformar-se amb la quarta plaça en el nacional de kàrate celebrat el passat cap de setmana a Àvila, a on hi participaven més de 1.200 competidors vinguts de tota la península.

Després de superar diferents rondes, l'equip ciutadellenc va caure en semifinals, davant el prestigiós equip Furiyama de Saragossa, que finalment es proclamà campió d'Espanya, quan en els darrers segons una mala decisió arbitral va decantar el marcador cap al equip manyo. El conjunt ciutadellenc va tenir una altra oportunitat al optar a la repesca, en la que també va perdre en el darrer dels cinc combats. Tot i açò, per al Shotokan, en ser la primera ocasió en què es presenta al nacional de clubs, ha sigut un resultat plenament satisfactori, en proclamar-se el quart millor equip cadet i júnior d'Espanya.

Segons comentaven els integrants de l'equip, Ian, Cisco i Shutín i el seu entrenador Shuto Triay, "hem acariciat una medalla en el campionat d'Espanya, per tant l'experiència ha estat fantàstica, però a partir de dilluns seguirem amb els entrenaments diaris, pensant en els propers campionats, ja que hem demostrat que estem a un altíssim nivell".

En les pròximes setmanes el club ciutadellenc té previstos dos campionats, nou competidors; Jordan Lee, Ivan Etchebehere, Toni Ribot, Francesc Sanz, Manel Bosch, Samuel Velázquez, Lluís Castellano, Víctor Lapuente i el veterà sènior Dani Pérez partiran cap a Andorra a disputar l'Open de Escaldes. Els mateixos dies, Shutín participarà en un campionat internacional a Sardenya, amb la Selecció Balear.

Per altra banda, el Shotokan Ciutadella ha organitzat per al proper diumenge un curs amb l'eivissenca campiona d'Europa, Cristina Ferrer, en el que hi participaran més de seixanta fillets des dels cinc anys i a partir de cinturó blanc i fins a negre.