TW
0

Un or, dues plates i dos bronzes, és el total de metalls aconseguits per els Shotokaners en els dos campionats internacionals en que participat el passat cap de setmana. L'or va venir dels guants de Toni Ribot, les dues plates aconseguides pels menorquins caigueren la primera per el veterà Dani Pérez i la segona de mans de la gran promesa Shutín, i els bronzes vingueren una de Victor Lapuente i l'altre de Ivan Etchebehere, la resta d'expedicionaris, Jordan Lee, Manel Bosch, Francesc Sanz, Samuel Velàzquez i Lluís Castellano, a pesar de no fer-se amb cap metall varen demostrar estar en un gran nivell anant superant rondes però sense arribar a classificar-se per medalla.

Toni Ribot- va ser la gran sorpresa del campionat, ja que el jove karateka de tan sols 11 anys, sempre ha destacat en la modalitat de Kata (tècnica). En aquesta ocasió va pujar al podi per penjar-se la medalla d'or en kúmite, tenint que superar a verdaderes "moles", però Ribot va demostrar que la envergadura dels seus oponents no havien de ser un impediment per ell, i així va ser, Ribot va lluitar com un autèntic kumitero.

Dani Pérez- després de realitzar un gran campionat i superant al seu primer rival per un contundent 8-0, va seguir passant rondes fins arribar a la final a on va saltar al tatami davant un portuguès medallista europeu, posant-se el ciutadellenc per davant en el marcador,