TW
0

Estimat lector, quan llegeixis açò ja tindrem el mes d'agost escatat. Déu meuet, que llarg s'està fent aquest estiu! Feina, festa, dormir poc, la meva famosa aversió a les platges, l'arena i ambients càlids en general... Però bé, ja arribats a les Festes de Gràcia després ja tot ve rodat fins novembre (el millor mes de l'any sense cap dubte, quan estàs "forrat", avorrit i et queden dies de vacances per fer una escapadeta a veure algun concert...). I si una cosa m'agrada de la tardor són les novetats discogràfiques. Aquí van alguns "pre-orders" que he fet aquests dies:

(Pre-order: quan encomanes un cd abans que surti a través del web oficial del grup o similars. No és especialment barat, però el tens a casa teva el dia del llançament. I ve amb alguna llaminadura interessant, i sobretot dóna la impressió de que li compres directament al grup, cosa que mola bastant.)

WILCO."The Whole Love". Un dels concerts de l'any serà el que donaran Wilco al Palau de la Música de Barcelona. I jo rodaré per allà. Així que tocava una edició deluxe amb dret a algunes descàrregues exclusives, i alguns sortejos (com el de la bicicleta oficial de Wilco!). El disc en sí té molt bona pinta, alternant la seva cara més pop amb algunes desvariades experimentals. Wilco pur i dur, sense més.

MASTODON."The Hunter". Després del seu exitós "Crack The Skye" i del seu brutal concert al Sonisphere francès (que només em va agradar a jo), tornen amb possiblement la portada més lletja de l'any, deixant una mica enrere (pel que he pogut escoltar) la cosa progressiva i endinsant-se més en aquell estil "Alice-In-Chains-Sen-Van-De-Copes-Amb-Testament" que tan bé se'ls dóna. Ve amb un pòster horrible i unes quantes ximpleries més.

ALICE COOPER."Welcome 2 My Nightmare". Un dels referents d'aquesta columna (encara que a na Raquel no li agradi) torna amb el seu productor de sempre, alguns dels membres de la seva banda original i altres homes de confiança per tornar al concepte del seu clàssic "Welcome To My Nightmare", de 1975. Aquestes coses no solen acabar gaire bé (més que res per les enormes expectatives), i ja hem pogut sentir dos temes, un de bastant bo (però tampoc l'hòstia) i un de dolentíssim. Ve amb un pòster exclusiu amb el nom de tots els freaks que han fet el pre-order imprès. Mola.

TOM WAITS."Bad As me". I xerrant de referents, el meu conco de Pomona (un altre dels pares espirituals d'aquesta pàgina, i aquest sí que li agrada a la "jefa") acaba d'anunciar (amb un espipellant vídeo de Youtube) que el mes d'octubre tindrem música nova (i preguem per una gira mundial), que pinta molt eclèctica i que serà excel·lent com sempre. Una d'aquelles notícies que t'alegren el dia, la setmana i el mes si fa falta. Perquè mestre Waits és el millor, i punt. Que m'estàs dient? Sobrevalorat? Sempre el mateix? Que si quan canta sembla que plora? Avam si tens els nassos de dir-m'ho al carrer!

Última hora: Al moment d'entregar aquest article ja es coneixen alguns detalls del disc conjunt que trauran els nostres estimats Metallica i l'acabadíssim Lou Reed. I açò no em té precisament il·lusionat. De fet tenc por. Molta, molta por. Ja us contaré.

T'interessa la música? Visita el web "The Song Remains The Same":
www.thesongremainsthesame.es