TW
0

A la Sala de Cultura de Sant Diego d'Alaior, el passat diumenge dia 18, la Coral Cànticus del Centre Cultural, dirigida per Luba Klevtsova i acompanyada al piano per Orest Lemekh juntament amb la soprano Maria Camps, oferiren un Concert de Nadal, interpretant Camps algunes cançons selectes i àries de sarsuela i la Coral una selecció de nadales i temes nadalencs.

Va ser una audició que encantà el públic que omplia la sala i que ovacionà totes les intervencions. La vetllada consistí en una primera part a càrrec de la soprano que, una vegada més, lluí la seva esplendorosa veu i l'acurada tècnica vocal, i una segona part en què la coral comptà amb la veu solista de Dolores Navarro en algunes de les peces.

Maria Camps cantà tres belles cançons espanyoles, "De los álamos vengo" de Rodrigo, "Del cabello más sutil" d'Obradors i "El majo discreto" de Granados i pel que fa a àries "La maja i el ruiseñor" de Goyescas (Granados), "Canción de Marinela" de "La Canción del Olvido" (Serrano), "Canción de Paloma" de "El barberillo de Lavapies" (Barbieri ) i "Canción del Ruiseñor" de "Doña Francisquita" (Vives).

La coral interpretà diferents cançons de Nadal com "La Donzelleta", "Joia en el món", "Sant Josep fa bugada", "Cants i Rialles" "Moon River", "Navidades Blancas" i altres nadales molt conegudes i sempre agradablement acollides pel públic ja que aviven l'esperit nadalenc.