montse mercadal. Ha dirigit la formació en el cicle de concerts. - J.J.

TW
0

Dirigida per Montse Mercadal, la coral Clau de Sol va oferir el passat diumenge un concert de cloenda de les festes de Nadal, a l'església de sant Bartomeu, que s'omplí de gent amb ganes de gaudir d'una vesprada de bona música, tal i com va succeir.
La primera part del concert va ser un repàs d'algunes de les cançons que el llarg del l'any han interpretat en diferents concerts: "Swing Low" (Josly), "Blue Moon" ( J. Farras/Rorger), "Deep River" (R. Spencer), "Sempre et seguirem" (Stole), "Vaixell de Grècia" (Lluís Llach), "Imagine2 (Jhon Lennon), i "El Lleó" (Linda Campbell).
La segona part fou per a les nadales (harmonitzades per Manuel Oltra): "Pels fills d'Adam i d'Eva" (francesa), "Nit benaurada" (suissa), "Pastors d'Andorra" (catalana), "Càntics" (polonesa), "La pastora" (catalana), "Tres grans majestats" (danesa), "Jesús és nat" (dels indis Hurans), "Quan torna Nadal" (nord-americana), "Nit de vetlla" (catalana), "L'àngel i els pastors" (catalana), "Dorm dorm" (francesa) i "Cançó de l'estrella (francesa)". Davant els reiterats aplaudiments, com a bis, cantaren "Santa Nit" i "Joia en el Món".

Finalitzat els concerts nadalencs, la coral Clau de Sol té per endavant tot un repte, com és la preparació del concert de la propera primavera amb les cançons d'Era, amb el seu component orquestral, i per la Diada de sant Antoni, una col·laboració amb la banda de música de Ferreries amb l'obra la "Divina Comedia", que s'interpretarà a Ciutadella, Ferreries i Maó.