TW
0

El cicle de dinamització cultural "Somnis de Tardor-Maó'11" oferirà el proper dia 17 les darreres actuacions. La iniciativa impulsada per Tato Rabasa ha aconseguit animar els capvespres dels dissabtes de tardor del centre maonès. En aquest sentit, les associacions de comerços Nucli Comercial i Mô Comercial han apostat de valent per aquest projecte d'ambientació de carrer de la ciutat, tant per la seva aportació econòmica com des de la important apertura dels seus locals durant les jornades dels dissabtes capvespre en què han tingut lloc els espectacles. "No ho hauríem pogut fer sense la implicació de tots els bars i restaurants que s'han sumat al projecte", diu Rabasa.

Dia 17 es compleix la desena i darrera jornada que tindrà com a protagonista una proposta molt especial: "Broadway" amb els ballarins Joan i Carme Taltavull, i amb Esperança Rotger. Serà al Mercat del Claustre a partir de les 18.30 hores. Es tracta d'un espectacle de música en directe, dansa, teatre i audiovisual amb el que es convida al públic a recordar les melodies i les escenes dels musicals més importants. Per cloure, a les 21 hores, està prevista una nit de màgia amb Adrián McBroom, Edu de La Vara i El Gran Pepot, a l'entorn del bar La Bombilla, el Burger King de S'Arravaleta i la Pizzeria Mô.

Rabasa destaca la col·laboració dels fotògrafs Andreu Murillo, Diego Pax i Tomàs Rotger en la documentació d'aquest cicle, així com la de l'Ajuntament de Maó que ha aportat tots els recursos tècnics i logístics necessaris, a més d'una ajuda econòmica.