Escenari. El del Centre Catequístic de Sant Miquel acollirà l’obra. - Arxiu

TW
0

El Grup de Teatre de Sant Miquel de Ciutadella prepara la posada en escena de l'obra "De nom Jesus", coincidint amb l'arribada de la Setmana Santa, un projecte en el que hi participen un total de 22 actors i 14 tècnics, sota la direcció de Mari Genestar, autora del guió.

El grup de teatre torna a escenificar aquesta obra inspirada en una part del tercer tom de "Un tal Jesus", de José Ignacio i Maria López Vigil, que ja fa uns anys van cedir els drets d'autor per tal de poder dur a escena aquesta peça teatral.

"De nom Jesus" és una obra que no deixa indiferent a ningú, com ho demostra el procés que s'està vivint amb els actors durant els assajos, ja que esdevé tota una lliçó de descobriment, interrogació personal i de recerca que apropa el personatge de Jesus, així com també els dels seus seguidors, de Maria, de Susanna i dels sacerdots Pilat i Herodes, entre d'altres. Des de la companyia teatral ciutadellenca afirmen que aquesta obra té moltes coses a transmetre, la qual cosa "no resulta fàcil en un espai escènic senzill, petit i amb uns recursos escassos".

Les actuacions seran el 31 de març (21.30 hores) i l'1 (19 hores), el 4 (21 hores) i el 8 d'abril (19 hores). La venda d'entrades es pot fer anticipadament per als socis benefactors divendres 23 de les 19.30 a les 21 hores, i per al públic en general a Textura (carrer Sant Eloi, 7 de Ciutadella) a partir de dia 26. La gent de fora poble pot fer reserves al telèfon 971.38.37.48.