TW
0

El grup menorquí Espina es suma a la transmissió cultural en Xarxa amb l'estrena del seu primer videoclip. "Teníem vint anys" és la cançó protagonista d'un treball audiovisual que ahir dissabte, a mitjanit, va començar a distribuir-se pels canals habituals de difusió electrònica.

El videoclip, enregistrat en directe a la sala Akelarre de Maó el 29 de desembre de 2011, pot visualitzar-se per mitjà de Youtube, Facebook i Myspace. Un seguit de plataformes des de les que en els darrers dies han anat anunciant als seus seguidors el moment de l'estrena.

Joan Carles (veu), Turo (baix), Àngel (guiterra), Dani (bateria) i David (guiterra) senyalen que aquesta edició permet a Espina disposar d'un nou format de suport del seu projecte musical, a fi d'arribar de totes les maneres possibles als seus incondicionals, alhora que esdevé una plataforma adient de visualització del grup més enllà de Menorca. "Teníem vint anys" pertany a l'àlbum "Diploma de gran perdedor" que es va començar a gravar a finals de setembre de 2009.

L'enregistrament acústic del videoclip s'ha efectuat sota la direcció de Jordi Ribas, amb Óscar Albadalejo i Luca Pedregosa com a tècnics de so. La producció audiovisual ha corregut a càrrec de Cristian Pons (www.tramuntanafotografia.com), amb la col·laboració del càmera Albert Mir (albertmir.com) i Andrés Bley com a tècnic. Espina vol agrair públicament la col·laboració d'Òscar Llopis, Rubèn Camps i Nito Marí "Terminitor", així com a tot el públic assistent.

L'edició del videoclip en DVD, inclourà alguns extres, per tal de que pugui ser adquirit materialment amb plena qualitat d'imatge i so.

MÉS INFORMACIÓ:
Videoclip "Teníem vint anys", a les principals plataformes socials
Web: www.somespina.com
Myspace: http://www.myspace.com/espinamenorca
Facebook: Espina Rock Menorca
Youtube: canal Somespina
A/e: banda@somespina.com