L’exposició proposa un diàleg especial entre les obres i els espectadors.

TW
0

L'Ateneu de Maó duu a Menorca una proposta cultural diferent. És «Surrealisme ahir i avui», projecte que es sustenta en una exposició amb obres d'artistes com Dalí, Miró, Ernst o Magritte. Però no només això, també hi haurà xerrades, un cicle de cinema i una 'performance' surrealista pels carrers de la ciutat que segur sorprendran al públic.

L'exposició s'inaugura demà, a les 20 hores a la Sala de Cultura de Sa Nostra, on hi serà fins el 4 de gener. A banda del públic general, hi haurà visites guiades per a grups escolars.
A l'exposició hi ha obres de Salvador Dalí, tant gràfiques com escultures, i també de Joan Miró, Max Ernst, Rene Magritte i André Breton. A més, hi haurà també peces d'autors actuals, com Arcangel Soul i Daniel Zerbst.

Dia 17, als cinemes Ocimax es projectaran els films «Phase REM» del propi Daniel Zerbst, i «Inland Empire», de David Lynch; i dia 20, a l'Ateneu, es veuran, entre d'altres, «Un perro andaluz» de Luis Buñuel, «Entreact» de René Chair o «Destino», el curtmetratge de Walt Dinsey i Dalí estrenat el 2003.

Les xerrades aniran a càrrec de Zerbst (dia 14, a les 18.30 hores a l'Ajuntament) i de Carles Jiménez (dia 18, a les 20 hores a l'Ateneu).

Per últim, la 'performance' es farà dissabte als carrers Nou, S'Arravaleta i la Plaça Constitució, d'11 a 13.30 hores, un esdeveniment que, asseguren, sorprendrà a tothom.