El director insular Cristóbal Marquès i la regidora Auxiliadora Pons, amb els guanyadors, a la Casa de Cultura de Ciutadella. | Josep Bagur Gomila

TW
1

Júlia Gomila Cardona, estudiant de primer de batxillerat a l'IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella, ha obtingut el I Premi de Narrativa Juvenil convocat pel Consell. L'alumna ha guanyat el nou certamen literari organitzat enguany amb «La remor del mar», una obra de la qual el jurat ha destacat «el joc de veus narratives» i considera que «les descripcions i les trobades íntimes entre els dos protagonistes estan ben aconseguides, com també la imatge final de creació d'una escultura de sireneta». El director insular de Cultura, Cristóbal Marquès, entregà ahir el premi dotat amb 500 euros i la publicació de l'obra, en el marc d'un acte celebrat a la Casa de Cultura de Ciutadella.

Alumnes premiats
També es lliurà el XII Premi Francesc de Borja Moll de contes i rondalles, amb 51 concursants. El director insular entregà el primer premi a Erick Rodríguez García, alumne de quart d'ESO del Col·legi La Salle de Maó, amb «La gavina daurada». El segon premi del mateix certamen va ser per Roser Aguilera Bagur, de quart d'ESO de l'IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella, amb «L'illa del nou món». Quedaren com a finalistes: David Anglada i Miren Arguimbau (de l'IES J.M. Quadrado), i Maitane Íñiguez i Pere Ferrer (de l'IES M. Àngels Cardona).