Juan Carlos López, finalista d’un concurs musical a Àustria | Reinhart Gabriel

TW
3

L'excantant del grup Siboney, Juan Carlos López Alzina, disputarà dissabte la final d'un prestigiós concurs musical austríac que es ve celebrant anualment des de 2002. És l'oportunitat que venia cercant des que fa un any va marxar cap al país de la seva dona, després de dedicar-se molts anys a fer espectacles musicals a hotels.

Ja ho deia aquest migjorner fa uns setmanes en una entrevista de la secció «Menorquins al Món» d'aquest diari, que la seva màxima il·lusió es cantar en un gran esdeveniment, el Donauinselfest, el festival a l'aire lliure més popular de Viena. I aquest és, segons explica el mateix cantant, un dels molts premis que pot aconseguir si guanya la final, a més d'un contracte, una producció musical o una beca per al mateix Conservatori de Viena. En total, un premi valorat en més de 25.000 euros.

López concursa gràcies a que un amic austríac el va apuntar al certamen sense ell saber-ho, i després ha superat diferents càstings i eliminatòries. Ara, a la final, un jurat format per dotze prestigiosos músics, productors i gent de l'espectacle, dirà la seva sobre els dos temes que cantarà, un de propi que no desvetlla, i «Music was my first love», de John Miles.