Les sis parades estan obertes de les 10 del matí a les deu del vespre. | J.G.V.

TW
3

Els llibres menorquins han sortit aquest dijous al carrer. A la plaça des Pins de Ciutadella té lloc durant tot el dia la Diada des Llibre Menorquí, organitzada per l'Ajuntament de Ciutadella.

La fira ha començat a les 10 hores, i fins a les 22 hores del vespre ha tingut obert.

A les sis parades, cinc de llibreries i una de l'associació Foment Cultural de ses Illes Balears, es podien trobar tot tipus de publicacions editades a Menorca o amb alguna relació amb l'Illa. S'han exposta obres d'escriptors reconeguts com Ponç Pons, Pau Faner, Josep Maria Quintana o Maite Salord. Destaquen precisament les obres recentment publicades dels escriptors menorquins, com 'L'alè de les cendres' de Maite Salord, que ha sortit a la venta aquests dies, o 'Els Clark', la última novel·la de Josep Maria Quintana. També trobem llibres d'històries, contes infantils i inclús guies turístiques.

La fira normalment es celebrava el cap de setmana. Enguany ha tingut lloc la vigília del festiu del Mare de Déu d'Agost, cosa que fa que els llibreters temin reduir les ventes.

A més de les parades, el fosquet s'organitzaren varies activitats complementàries, com ara una sessió de glosat a càrrec de Soca de Mots (20 hores) i lectures de fragments de llibres a càrrec dels seus propis autors (21 hores).