TW
0

Un any més, l'Ajuntament de Maó engega el programa educatiu «Amb bona lletra», i ho fa, amb 39 activitats dirigides a grups escolars de tots els cicles, des de P-1 fins a batxillerat. Un gran ventall que permetrà acostar als joves propostes relacionades amb la història i el patrimoni de la ciutat, el medi ambient urbà, la cultura, l'art, l'educació pel medi ambient, la salut, la solidaritat, la convivència i l'entorn social.

«Amb bona lletra» torna amb activitats que ja van tenir una gran resposta l'any passat. Són tres: «En Tomeu i na Guida, els gegants de Maó», que introdueix la població infantil en el món geganter; «L'esquelet humà amaga la nostra història, com descobrir-la?» i «Vols aprendre a menjar de forma sana i saludable?», que es presenta enguany amb una segona part.

Quant a les novetats, s'inclouen propostes que arriben de la mà del programa «Ciudad Ciencia» del CSIC (Consejo Superior de Investigaciones Científicas) al que està adherit Maó, amb exposicions, tallers, conferències, clubs de lectura, debats científics o visites guiades.

Dins del llistat d'activitats a disposició dels centres n'hi ha algunes com «La petjada britànica a la ciutat de Maó», «Orgue de Santa Maria, audicions pedagògiques2, «Trepucó, una visita a la nostra prehistòria», «Visita al Parc Rubió i Tudurí», «Representació de 'Don Juan Tenorio'», «Visitem una finca», «El repte de l'aigua a Menorca», «Aprenent a reciclar», «Les aus», «Maniobres bàsiques per salvar vides» o «Seguretat a internet i a les xarxes socials».