Toni Riudavets, al centre, és el director del grup teatral, tot i que «L’hora del cafè» es representarà baix la direcció de Damià Bosch | Karlos Hurtado

TW
0

«L'amor és com un cafè, arriba calent, el pots prendre dolç o sense sucre, pots gaudir d'ell una bona estona desitjant que no s'acabi mai o fer molta via perquè no es refredi. Igual que l'amor un cafè et pot fer sentir bé, ple d'energia o et pot fer anar urgentment al lavabo, però quan s'acaba només queda el record, una tassa bruta i el gust a la boca». Aquesta reflexió d'Oli Romero (Albacete, 1976) ens introdueix a la seva obra teatral «Coffe time» que representarà la nova companyia Cercle Teatre baix el títol adaptat de «L'hora del cafè».

Es tracta d'una proposta escènica molt senzilla, un bar, cinc taules, cinc històries i uns quants personatges, on el menú és el següent: De plat entrant: Amor; de primer plat: Rutina; de segon plat: Ruptura; i de postre: Recomençar. «L'hora del cafè» és l'obra escollida amb la qual la nova companyia teatral del Cercle Artístic de Ciutadella debutarà davant el públic. Ho farà el proper dia 17, a les 21 hores, amb el sistema d'entrada invertida, on la gent podrà fer el donatiu que vulgui al final de l'acte.

L'actor amateur l'ampla trajectòria, Toni Riudavets (Ciutadella, 1963) és el director de la nova companyia, tot i que en aquesta ocasió la direcció de «L'hora del cafè» recaurà en Damià Bosch, un altre valor del teatre local no professional. El grup escenificarà l'obra al mig de la sala Jeroni Marquès, interactuant amb el públic assegut al voltant de l'escena. És un format teatral novedós «que permet apreciar més directament les emocions i expressions dels actors», recalca Toni Riudavets.