La iniciativa aprofita també escenaris com les esglésies, en aquest cas, la de Sant Bartomeu. | Josep Bagur Gomila

TW
0

El microteatre torna a protagonitzar un nou cap de setmana a Menorca, en aquest cas a Ferreries, on el director escènic Pitus Fernández i un grup d'actors menorquins van interpretar ahir quatre píndoles teatrals a diferents indrets de la localitat. Va ser la primera de les jornades, ja que avui es repetirà l'experiència a Alaior, i demà la iniciativa arribarà as Migjorn Gran.

A Ciutadella i a Maó ja s'havien duit a terme amb èxit diverses experiències de teatre de petit format. Ara, aquesta proposta de teatre proper arriba a tres municipis més, on podran experimentar aquest acostament entre actors i públic, cosa que brinda una experiència diferent a la del teatre convencional.

A Ferreries, els escenaris escollits per a interpretar les quatre minirepresentacions van ser Ca na Genera, on s'hi va fer «Ben decidit»; el Restaurant de Loar, on el públic hi va veure «Rex»; la parròquia de Sant Bartomeu, on s'hi representà «El nou comptable»; i a Òptica Delfín, on es va posar en escena «Astigmatisme».

Tots quatre espais van proporcionar decorats realistes a les històries que fan realitat els actors Àlvar Triay, Carol Suárez, Josep Orfila, Malu Morro, Gemma Moll, Josep Mercadal i Sílvia Pons. Pitus Fernández dirigeix «Ben decidit», «Rex» i  «El nou comptable», mentre que «Astigmatisme» va a càrrec de Josep Mercadal, i «Los Ángeles», que es posarà en escena demà as Migjorn Gran, la dirigirà Àlex Tejedor.

A Alaior, les representacions seran cada mitja hora des de les 19 hores fins les 20.30 hores, mentre que as Migjorn Gran serà a partir de les 18.30 hores, també cada mitja hora, fins les 20 hores. El preu de l'entrada per cada funció és de 3 euros.