TW
5

Són estudiants d'ESO i l'afició per la música els ha unit en un projecte que es diu Som-hi, una de les bandes més joves del panorama musical menorquí. Són un grup d'amics que començaren a sonar el 2012, aportant cada un la seva formació musical. El seu pop rock menorquí està agafant força en els escenaris i a les xarxes socials.

Recentment han penjat al perfil de Facebook i a Youtube els seus dos primers videoclips: «Embolic mental» i «Cap ple de pardals», dues cançons pròpies amb la lletra de dos dels components, Franz Pons, qui també ha composat la música, i Rafa Anglada; i amb Xavi Pons com editor dels clips. Per enregistrar «Cap ple de pardals» el grup es traslladà a Lloc Nou on muntà l'escenari al costat de les menjadores de les vaques, creant un original escenari; com també apareix en diferents escenes de camp mentre interpreta aquesta peça de pop rock.

Els cinc integrants són de Ciutadella, i tenen edats compreses entre els 14 i els 16 anys. Franz Pons Genestar és el guitarrista solista i veu; Joan Olives Orfila sona la guiterra i fa els cors; Xavi Pons Martí toca el baix i Rafa Anglada Pe, és a la bateria i fa els cors. El grup també compta amb Maribel Coll Camps com a teclista, tot i que ara es troba a Irlanda estudiant. La darrera incorporació al grup ha estat la del guitarrista Joan Olives, el més jove dels cinc.