Toni Taltavull, Nasi Comellas i Toni Bosch, el cantant Bep Marquès i Pamela Sintes | Josep Bagur Gomila

TW
1

El grup Inventari i el MENORCA «Es Diari» preparen un gran concert per celebrar els 20 aniversari de la banda. L'actuació tindrà lloc el proper 17 d'abril, a les 21 hores, i serà el debut de la formació que lidera Bep Marquès al Teatre Principal.

La banda actuarà acompanyada d'artistes convidats en una nit plena d'emoció, retrobaments i sorpreses. El grup interpretarà el repertori del disc «20 anys d'Inventari» i altres cançons en un viatge musical retrospectiu. Inventari s'acompanyarà a l'escenari de la cantant Joana Pons; Toni Sintes (guitarrista i productor del disc); les vocalistes Marta Camps, Pili Carreras i Àngels Bagur, a més de la intervenció de Som Gospel Menorca. També actuaran dues filletes fans del grup: Sofia Llopis i Jessica Segovia.


Descompte Club Es Diari

Les entrades es posen a la venda a partir d'avui a la taquilla del Teatre Principal, a la seva web i a través de Ticketmaster a un preu de 10 euros. L'entrada pels subscriptors (Club Es Diari) serà de 5 euros. També es podran aconseguir a l'oficina d'«Es Diari» a Ciutadella.