Obres de Florit Nin | Javier Coll

TW
0

El Museu de Menorca convida aquest estiu a iniciar un viatge per descobrir el passat i present de la representació femenina en l'art. A través de l'exposició «On són les dones? La il·lusió», que s'inaugura aquest dijous, dia 18, a les 20 hores, 23 artistes residents a l'Illa presenten les seves obres en diàleg amb les obres procedents de la col·lecció del museu, amb l'objectiu de despertar la reflexió sobre el lloc que ocupa la dona en la producció artística, i la seva presència com a tema i tractament iconogràfic en l'obra dels artistes, principalment homes.

D'aquesta manera elements del museu com antigues àmfores (metàfora de la feminitat), petites verges barroques, la Tànit púnica o els retrats femenins de Pasqual Calbó entraran en conversa amb les pintures, fotografies i escultures d'inspiració femenina dels autors contemporanis participants.

Nuria Román i Anna Maria Bagur són les comissàries de l'exposició col·lectiva «On són les dones? La il·lusió», que romandrà oberta fins el 30 de setembre, i Montse Bulbena és la responsable del disseny.