Imatge dels guanyadors d’una de les edicions dels Premis Diari Menorca, que s’entreguen cada any en l’acte del Sopar de Sant Antoni

TW
0

El diari MENORCA convoca una nova edició dels premis periodístics, els originals dels quals es podran entregar com a data límit el proper 8 de gener. El Premi «Mateu Seguí Puntas» va adreçat a la joventut, per promoure la creació d'articles periodístics de temàtica lliure. Podran participar-hi les persones nascudes d'ençà el 1990. Cada concursant podrà presentar un màxim de dos treballs.

Per la seva part, el Premi «Domingo Marqués» es dedica a la fotografia periodística de temàtica menorquina. Podrà participar-hi qualsevol afeccionat, sense límit d'edat, i cada concursant podrà presentar un màxim de dues fotografies.

En canvi, el Premi «Andrés Casasnovas» es decanta pels gèneres d'entrevista i reportatge periodístic. Els originals que es presentin hauran de tractar personatges i continguts menorquins, de lliure elecció.

Els treballs periodístics que optin a algun dels dos premis escrits hauran de ser inèdits i podran ser redactats tant en català com en castellà, amb una extensió màxima de quatre fulls.

Els tres premis tindran una dotació econòmica de 500 euros cada un. Els treballs guanyadors es publicaran a les pàgines del diari MENORCA i també a la web menorca.info. Oportunament s'anunciarà la composició dels jurats.


Gala d'entrega

Els Premis Periodístics Diari Menorca es lliuraran, com es tradicional, en el Sopar de Sant Antoni, coindicint amb l'entrega dels Protagonistes de la Vida Menorquina.