Héroes Tribut Band. La banda de tribut a Héroes del Silencio és liderada pel cantant menorquí Joan Bagur (a la dreta). A la imatge apareixen amb Gonzalo Valdivia, guitarrista del grup d’Enrique Bunbury, amb qui han fet una minigira | H.T.B.

TW
0

La nit més rockera per acomiadar l'any arriba aquest dissabte a Alaior amb tres grups de Mallorca amb accent de Menorca. I és que la Nit de Tributs comptarà amb  dos músics menorquins: Joan Bagur, cantant i líder d'Héroes Tribut Band, i Francesc Gomila, de The Billy Young Band.

El concert tindrà lloc al Poliesportiu d'Alaior a partir de les 22.30 hores. Encetarà la nit Héroes Tribut Band, el grup de tribut a la mítica banda Héroes del Silencio. Una banda que vol recrear el sentiment que despertà Enrique Bunbury a tota una generació, interpretant l'últim concert que van fer Héroes del Silencio en la seva gira de 2007. «El propòsit de la nostra banda és fer arribar l'espurna que desprenien, intentant reproduir fidelment cada nota i cada acord, com si el públic es trobés davant Enrique Bunbury», explica Joan Bagur.

Els següents en actuar seran Ojos de Serpiente, un grup de músics de Mallorca creat el 2009 en homenatge a Fito & Fitipaldis que ha aconseguit caracteritzar i interpretar a l'escenari el carisma de Fito Cabrales i la seva banda.

La Nit de Tributs finalitzarà amb The Billy Young Band, un grup de tribut als llegendaris AC/DC que han descarregat tot el seu rock & roll en un gran nombre d'escenaris. La seva posada en escena destaca pel so fidel i una gran semblança per fer viure als fans una autèntica tempesta de rock, provocant entre els assistents l'energia necessària per no deixar de moure's en l'experiència de reviure en directe el més pur estil d'AC/DC.

Espectacle audiovisual
La Nit de Tributs és un concert organitzat per l'Ajuntament d'Alaior, amb el patrocini del bar es Gurugú i Sonostudi i amb empreses col·laboradores. Les entrades anticipades es poden aconseguir a les oficines de Viatges Magon (avui, el darrer dia) o al bar es Gurugú des Mercadal. El preu de l'anticipada és de 15 euros i de 18 euros a taquilla. L'organització posa a l'abast del públic sortides en autobús des de les diferents poblacions de l'Illa, en horaris que es poden consultar al Facebook Nit de Tributs. Al final del concert, els autobusos tornaran a les poblacions d'origen.