La trobada, organitzada per la Parròquia de Santa Maria, va ser un any més una oportunitat per escoltar les diferents versions del tradicional cant del «Deixem lo dol» | Gemma Andreu

TW
3

La tradició de reunir les corals de l'Illa en la interpretació del «Deixem lo dol» no es perd. En la trobada d'aquest dissabte, les diferents versions d'aquest càntic d'alabança pel goig de la Pasqua de Resurrecció tornaren emocionar el nombrós públic reunit a l'Església de Santa Maria.

El recital començà amb l'actuació del Cor Deixem lo Dol del Centre Cultural des Castell, dirigit per Josep Mercadal, continuà amb la interpretació de la Coral Migjornera, baix la direcció d'Àgueda Sales, i amb la Coral Deixem lo Dol de Sant Climent, amb Mari Quintana dirigint la formació.

El concert participatiu continuà amb el Cor Deixem lo Dol de Sant Lluís, dirigit per Marlén Coll, i amb l'actuació dels cantaires de Josep Lluís Ferrer de la Coral i Rondalla del Casal de Gent Gran de Vassallo.

El punt i final de la trobada el posà la Coral Deixem lo Dol des Mercadal, dirigit pel mateix director. Cada cor, a més del càntic, interpretà un parell de peces del seu repertori.