Fins la matinada. Oscar Aguilera va ser el cap de cartell d’una festa que va comptar amb djs destacats de l’Illa com Dirty&Homeless, que va tancar el festival a les cinc del matí. | Carlos Félix

TW
7

L'Elektro Molí Festival celebrat  el passat cap de setmana va fer vibrar Es Castell amb la música electrònica de djs nacionals i illencs fins les cinc de la matinada. A l'espera de realitzar un balanç precís del festival, Jordi Ribas, un dels promotors de l'esdeveniment, avança la seva satisfacció pel bon funcionament de l'espectacle i la bona acollida del públic.

L'assistència limitada a majors d'edat va quedar al voltant de 1.000 persones, la xifra a la qual deien aspirar els organitzadors. Segons Ribas eren majoritàriament joves, d'entre 20 i 40 anys, que van acudir a la cita atrets per «un cap de cartell de fama nacional com Oscar Aguilera» i «el potent entramat tècnic», del qual destacava un escenari de grans dimensions i la instal·lació de so. 

Aquest desplegament provocava l'encariment de la producció. Tot i així els resultats aconseguits fan que els promotors pensin ja en properes edicions d'Elektro Molí Festival, el qual prenia com a precedent el Binisound del 2014 i el Sound Bou 2015. Des de l'organització es té la intenció de millorar les activitats complementàries, que tenien com a epicentre l'art urbà: «Volem reforçar l'animació de cara a anys posteriors», afirma el seu representant, per augmentar-ne l'atractiu. El que no pretenen canviar és la ubicació: «Estem molt agraïts a l'Ajuntament d'Es Castell, que ens ha donat totes les facilitats del món», declara Ribas, «ha estat clau perquè aquest festival tiri endavant».