Joan Pons i «Falstaff» van tornar al Teatre Principal de Maó | Javier Coll

TW
1

El públic de tota Menorca va respondre aquest diumenge al gran esdeveniment musical que proposava Amics de s'Òpera de Maó que va programar l'òpera «Falstaff», de Verdi, en format concert amb Joan Pons, deu cantants de trajectòria internacional, l'Orquestra Simfònica de Balears, dirigida per Pablo Mielgo, i el Cor dels Amics de s'Òpera de Maó. Tampoc es va perdre l'espectacle la consellera balear de Cultura, Ruth Mateu.

Era la millor manera de celebrar el 45 aniversari de l'associació operística maonesa i el quinzè aniversari de la reobertura del Teatre Principal. Aquestes dues efemèrides coincideixen amb el fet que el baríton ciutadellenc fa el seu setanta aniversari.

Joan Pons va dir fa poc en aquestes mateixes pàgines que «Falstaff» li portava molta sort. Amb aquest personatge creat per Shakespeare i recreat per Verdi, el baríon menorquí va debutar al teatre de l'Scala de Milà el desembre de 1980, va actuar per tot el món seduint les alegres comares de Windsor, va protagonitzar la reobertura del Principal i ahir al mateix lloc a Maó i el passat divendres a Palma va tornar als escenaris.