TW
4

Una nit molt emotiva és la que es va viure dissabte al teatre de Sant Miquel, de Ciutadella, en el concert per a la gravació del nou disc de Bep Marquès.

El mateix cantant es mostrava «molt emocionat» per la manera com havia anat la nit. «Han estat molts mesos d'assajos però ha valgut molt la pena, el teatre estava ple», cosa que valorava encara més, sabent que «ha vingut molta gent tot i que hi havia una entrada, quan em poden veure actuar moltes vegades de forma gratuïta».
I és que l'ocasió bé que ho mereixia, ja que d'aquest concert en sortirà el nou disc del cantant ciutadellenc. Un treball que es titularà «Natural», nom que surt de la naturalitat en què va transcórrer tot.

Durant la nit hi va haver moments molt especials, com l'emotiva dedicatòria d'una de les cançons del nou disc, «Kevin Costner no volvió», al recentment desaparegut, Pepe Torrent Vivó. O la tendresa de la cançó que Marquès va cantar amb la seva filla a l'escenari.

Per a la gravació del disc, el cantant va estar acompanyat d'un bon nombre de bons amics. Amb Fernando Martín, de Desperados, va cantar «Días de Rock'n Roll», amb Anna López van cantar un especial «Mira el cel i escolta es vent», i amb Joan Mesquida i el seu clarinet van tocar «Sa teva presa». Durant l'hora i mitja que va durar el concert es van sentir altres títols, com «Tu belleza» o «Como dice Sabina».

Es preveu que el disc, que s'editarà als estudis d'Acústic Menorca, surti a la venda el primer trimestre de 2018.