Los Morancos actuaran as Castell

TW
14

El 29 d'agost, la parella humorística Los Morancos actuarà a Menorca per primera vegada, i ho farà amb el seu espectacle titulat «Antónimos», que des de 2015 ha recorregut diferents punts de la geografia espanyola i amb estades a teatres com el Nuevo Apolo de Madrid.

Com apuntava ahir el productor Antoni Moll, Los Morancos han mostrat interès per venir a Menorca, cosa que finalment serà possible gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament des Castell i AMB, que aposten per aquest espectacle que garanteix riures assegurats.

L'escenari s'instal·larà al pati de l'escola Àngel Ruiz i Pablo, on es preveu un aforament per a 1.800 localitats.

El show serà a les 22 hores i inclourà alguns dels seus èxits televisius, així com les paròdies actuals més seguides a través de Youtube, on no deixen mai a ningú indiferent. En definitiva, un espectacle on els germans César i Jorge Cadaval, amb una renovada posada en escena, faran la seva particular aportació humorística per acabar de la millor manera les vacances d'estiu.

Les entrades per aquesta funció de Los Morancos es podran adquirir a les oficines de Viatges Magon. El preu de les localitats oscil·la entre els 42 euros per als seients de primera fila, fins als 28 del darrere.