Els integrants de Tocats pel Teatre per fer ‘Ca ses monges’ són els actors i actrius Margarita Mestres, Marga Orfila, Lina Pons, Martí Servera, Tóbal Caules, Xec Mesquida, Joan Salord i Tolo Genestar; l’apuntador Joan Vivó, la regidora Nina Moll i el director Toni Pedrol | Tocats pel Teatre

TW
0

Tocats pel Teatre, que fa referència al fet que són persones que després d?haver fet teatre tenien el desig de tornar-hi (perquè havien quedat «tocats pel teatre»), és el nom de la nova companyia que ha començat a caminar a Ciutadella.

La majoria dels seus components havien participat darrerament amb la companyia José Delfín Serra i ara, en certa manera recollint el mestratge de José Serra i Magdalena Gonyalons, ja retirats, han volgut continuar la seva tasca teatral a través d?una nova entitat, que tindrà estatuts i NIF propi, i amb Margarita Mestres com a presidenta.

Preparant ?Ca ses monges?

La gestació de Tocats pel Teatre havia començat mig any abans i, una volta aclarida la part més burocràtica, ja van posar-se en marxa per mirar d?estrenar la que serà la seva primera obra d?aquesta nova etapa: «Ca ses monges», escrita pel mallorquí Xesc Forteza.

Per dur a bon port aquesta obra, que estrenaran els dies 22, 23 i 24 de març propers al Teatre de Ciutadella (Calós), com a actors i actrius hi seran Margarita Mestres, Marga Orfila, Lina Pons, Martí Servera, Tóbal Caules, Xec Mesquida, Joan Salord i Tolo Genestar. Comptant amb Joan Vivó com a apuntador, Nina Moll de regidora, Xec Mesquida amb els decorats i Toni Pedrol fent de director.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 18 de enero en Kiosko y Más