El Museu de Menorca acull una mostra d’art del festival Cranc | Javier Coll

TW
0

El Museu de Menorca acollí aquest dijous la presentació del tercer festival Cranc amb el concert d’Honolili, el nou projecte de Lia Gilbert en solitari en què canvia d’estil i passa del folk al ‘dream pop’ amb guitarra i teclats.

Al Museu es poden veure les obres d’estètica còmic de Cristina Oriola que mostra el que va començar com uns dibuixos a un quadern barat i acaben exposats com si fossin pòster de la teva banda favorita. Antía F. Van Weill, membre del grup Bifannah, mostra estudis de colors i records visuals a partir dels seus viatges i experiències. També Marta Juan ha instal·lat els seus cossiols al pou del Claustre del Museu.

Professionals

Sunflowers obriran aquest divendres, a les 17.30 hores a Cala Figuera un festival que, segons els seus directors Esteve Torres i Dani Herbera ha crescut en qualitat i en activitats amb el seu Cranc Pro i el Cranc Kids. Entre les actuacions del divendres destaca la de la cantant Zahara, programada per les 21.15 hores y dels catalans Bad Gyal, a les 00.30.

Aquest dissabte, el festival comença avui amb les activitats i jocs familiars i amb les xerrades de prestigiosos professionals del món de la producció musical i discogràfica com Sean Borman, de Burger Records. El programa per a fillets inclou un taller de robòtica, un altre de construcció d’instruments musicals i un taller de guitarra, entre altres activitats.

Al capvespre les actuacions començaran a les 13.30 amb Island Cavall i els plats fortes de la jornada seran els britànics Temples, a les 23.30, que anirà seguida per la de Carolina Durante, a les 0.45 hores. Miqui Puig Dj tancará el Festival.