TW
8

El centre penitenciari de Menorca obrirà dijous les seves portes a la Banda de Ferreries per a interpretar el concert "Banda-pop" en una actuació per als interns.

Aquest concert és un recorregut pel pop i el rock de tots els temps amb el que la formació musical de Ferreries -dirigida per Josep Agustí Colom- enceta aquest dimecres (21 hores, a la terrassa de l'Auditori de Ferreries) les festes de Sant Bartomeu. Serà una actuació gratuïta, amb la modalitat de música a la fresca.

El dijous matí el centenar de músics -professors i alumnes, pares i fills- que integren la banda ferrerienca es desplaçaran al centre penitenciari per a oferir aquest espectacle.

Aquesta iniciativa de l'Ateneu Musical de Ferreries, que gestiona la banda, serà possible després de prosperar les gestions duites a terme davant la direcció insular de l'Administració de l'Estat i la direcció general d'Institucions Penitènciaries, que han atorgat les autoritzacions administratives.

Serà la primera vegada que el centre penitenciari de Menorca acollirà un espectacle d'aquesta naturalesa, amb el que l'Ateneu Musical de Ferreries, alhora que fomenta la col.laboració entre la disciplina clàssica de la Banda i el grup instrumental modern, també oferirà als interns del centre l'oportunitat de gaudir d'un concert d'aquestes característiques.