Logotip de celebració dels 80 anys d'Es Diari

TW
0

Amb motiu dels 80 anys de la fundació de MENORCA | «Es Diari» (1941-2021) l’empresa editora -Editorial Menorca- ha decidit convocar un premi periodístic dedicat a la fotografia i vídeo digital amb referència a l’activitat i la trajectòria del rotatiu insular.

Aquest concurs s’obre a la participació de tots els menorquins interessats i afeccionats a la comunicació mitjançant la fotografia i el vídeo digital. Queden exclosos els professionals d’aquestes activitats. Cada participant podrà presentar dos originals, que han de ser inèdits.

Es pot utilitzar, lliurement, qualsevol tècnica fotogràfica o de vídeo digital, que ha de poder ser reproduïble en paper o al diari digital menorca.info, pel que fa als formats digitals.

El contingut d’aquests originals ha d’incloure alguna imatge o relació amb MENORCA• «Es Diari», o incorporar alguna referència a la seva activitat periodística i els vuitanta anys de trajectòria. La durada màxima dels vídeos s’ha fixat en tres minuts.

La dotació econòmica d’aquest premi és de 500 euros. També s’ha previst una entrevista amb el guanyador per a explicar el sentit i contingut del seu treball.

Per a facilitar la preparació i realització dels treballs, el termini d’admissió finalitzarà el divendres 17 de setembre de 2021.

Els originals s’hauran de presentar baix pseudònim i en un sobre tancat s’hi faran constar les dades de l’autor: nom i llinatges, DNI, adreça i telèfon de contacte. Es poden entregar a les redaccions de MENORCA | «Es Diari» a Maó i a Ciutadella. Pel que fa als treballs que es presentin per correu electrònic no cal aportar cap dada, i en cas de ser guanyador, es comunicarà a l’autor a travs del mateix correu que s’hagi enviat.

Un jurat, format per periodistes de MENORCA | «Es Diari» i professional de la fotografia i el vídeo valorarà i qualificarà els treballs presentats. Estarà facultat per a concedir accèssits, que estaran dotats amb publicacions d’Editorial Menorca.

La proclamació del treball guanyador i el lliurament del premi tindrà lloc en el transcurs de l’acte commemoratiu d’aquest 80 aniversari, que es celebrarà el pròxim mes d’octubre.