Amieva, Plovins i Spooner, durant l’espectacle | Gemma Andreu

TW
0

«Persèfone» és el títol del concert líric que va tenir lloc diumenge i en el qual música, pintura i poesia configuraren una oda a la primavera.

Al teatre de l’Orfeó Maonès es reuniren la soprano Marina Plovins, el pianista Óscar Amieva, l’actriu i en aquest cas rapsoda Pili Lucena i la pintora Liz Spooner. I junts oferiren un recital inspirat en Persèfone, filla de Zeus i Dèmeter i deesa de l’inframón i la primavera, l’estació on tot floreix i és ple de fresques fragàncies.

L’innocent romanticisme de Robert Schumann, l’elegant naturalitat d’Edgard Grieg, la dolçor de Gabriel Fauré i les harmonies fresques de Claude Debussy, de la mà de Plovins i Amieva, van servir de banda sonora a l’hora de crear l’atmosfera ideal perquè l’artista Liz Spooner s’inspirés i creés la seva obra. Mentre que Pili Lucena es ficava en la pell de Persèfone, per a teixir una xarxa de fantasia amb el públic.

L’espectacle comptà amb el suport de l’Orfeó Maonès, i també de la Fundació Reynolds, que cedí un espai perquè els artistes poguessin fer els assajos.