Zulema Bagur amb les seves dues obres de l’exposició «Pol·linitzadors»

TW
0

Els menorquins Carmen de los Llanos, Francesc Florit Nin i Zulema Bagur exposen la seva obra a l’exposició col·lectiva itinerant «Pol·linitzadors» que es pot veure fins al pròxim dia 3 d’abril al Museu del Revellín de Ceuta. Està organitzada per l’Associació d’Amics de l’Art Contemporani de les Illes Balears (ArtambB) i compta amb la col·laboració del Govern balear, Institut d’Estudis Baleàrics, UIB i Fundació Baleària i Ajuntament de Ceuta.

Carmen de los Llanos exposa les obres «Cinc pol·linitzadors al meu jardí» i «Un món de pol·linització», realitzades amb tècnica mixta sobre tela i tauler rodó, respectivament; Zulema Bagur, amb dues obres «Liben, pol·linitzen, regeneren la vida», amb tècnica mixta amb collage de papers amb escrits de la mateixa artista integrats a la pintura d’aquarel·la i acrílic sobre tela; i Francesc Florit Nin presenta «Designi Blau» i «Afectes electius».

Temàtica

Aquesta mostra, que reuneix obres de trenta artistes de Balears i la península, com Alacant, Cadis i La Corunya, està comissariada per Antoni Torres Martorell i està formada per pintura, escultura, obra gràfica i fotografia, amb una gran diversitat de tècniques i estils artístics. Està concebuda per conscienciar a través de l’art la importància que tenen els insectes a la vida diària, de la seva funció que tenen en la preservació de l’equilibri de la natura i que fan del món un espai més sostenible.