El grup Moments a Cor, dirigit per Elsa Perches, en un concert celebrat al teatre de l’Orfeó Maonès, a Maó

TW
0

L’Associació Moments a Cor ha organitzat el Gospel Shared Experience, amb la participació del cantant Latonius Earl i un total aproximat de 90 coristes i músics, que tindrà lloc des de divendres fins el diumenge en diferents indrets com l’Església Evangèlica i la sala d’exposicions del Claustre del Carme, a Maó.

Aquest serà el sisè taller de gòspel organitzat per Moments a Cor, que culminarà el diumenge, a les 19.30 hores, amb el concert Gospel Experience 2.1 al Teatre Principal de Maó, amb el títol de «We Come Back» dirigit per Elsa Perches.

El concert serà en català, anglès i castellà i els organitzadors preveuen una gran acollida, com va passar amb el darrer concert celebrat, el 2019, el Gospel Experience 2.0 que va assolir un gran èxit cultural.

La directora de Moments a Cor, Elsa Perches, ha destacat la celebració d’aquest workshop, en el qual a través de la participació d’un director de gòspel reconegut, com és el cas de Latonius Earl, es promou la formació musical dels integrants del cor com la celebració d’un espectacle musical final. «Després de dos anys de la pandèmia de la covid-19, tornam al Teatre Principal amb 90 cantaires, tot i, les adversitats tornam a ser aquí, amb ganes d’oferir cultura, de compartir, d’aprendre, de conviure, de xalar i fer xalar al públic», afirma Perches.

Estrella internacional

Latonius Earl és un cantant de soul i gòspel amb una àmplia trajectòria professional, havent compartit escenaris a Estats Units amb nombrosos artistes de gòspel entre els que s’ha de destacar Dr. E LaQuint Weaver & The Hallelujah Singers, Larry Callahan & SOG, i amb llegendes com Sarah Vaughan i Al Jarreau.

A més, Latonius destaca per la seva veu excepcional, amb altres característiques com la intimitat i la vulnerabilitat combinada amb un poder i una expressivitat indescriptibles, segons afirma l’organització. De la seva mà, els participants en aquest taller de gòspel podran, durant tres dies, perfeccionar la seva tècnica.