La partitura s’ha editat al llibre ‘12 Nadales del Cor Tyrichae’.   

TW
0

La peça coral nadalenca titulada «Glòria», amb lletra del poeta menorquí Ponç Pons i música del compositor tortosí Josep Ollé, ha estat guardonada en la quarta edició dels prestigiosos premis Josep Anselm Clavé de Cant Coral a Catalunya amb el premi a la millor composició.

Aquests premis, amb vocació nacional i transversal, que es convoquen amb l’objectiu de difondre i promocionar els millors treballs del panorama musical, són de nominació popular i els atorga un jurat format per reconeguts professionals vinculats al món coral i la cultura popular.

La partitura de l’obra acaba de ser editada en el llibre «12 Nadales del Cor Tyrichae».

Per altra part, el Cor alemany de la Ràdio i Televisió de Leipzig està preparant l’enregistrament d’una selecció de nadales internacionals i ha inclòs el «Glòria» de Josep Ollé i Ponç Pons en la gravació.

Els premis es lliuraran aquest divendres, dia 13 de maig, a l’Auditori de Sant Martí de Provençals de Barcelona. El president del jurat ha destacat    l’alta participació d’aquesta edició, que ha rebut prop de 400 candidatures i ha comptat amb 71 nominats, senyal, segons ell, de la vitalitat i vigència del món coral.