Ruth Llopis presentarà «Un bocado exquisito»

TW
0

Els dies 3, 4 i 5 de juny es celebrarà el Cooking Films 2022, amb la projecció de pel·lícules en restaurants emblemàtics de l’Illa, sessions presentades per figures de la gastronomia com Carme Ruscalleda i Raül Balam, que el dia 2 participaran en un col·loqui posterior a «Camí lliure» a Ocimax, i de la petita i la gran pantalla, com José Corbacho, Nicolás Coronado i Ruth Llopis.   

El divendres 3 de juny, l’actriu menorquina Ruth Llopis («El rei borni», «El secreto de Puente Viejo», «Contratiempo»)    presentarà la pel·lícula «Un bocado exquisito», de Christoffer Boe, títol que es podrà veure a Es Tast de na Sílvia, de Ciutadella.

El dissabte 4 de juny, l’actor Nicolás Coronado («Tierra de lobos», «Servir y proteger»), conegut per sèries televisives i concursant de «MasterChef Celebrity», presentarà el drama culinari d’Eric Besnard ambientat en la Revolució Francesa «Delicioso», al restaurant Cristine Bedfor de Maó.

La cloenda el diumenge dia 5 de juny del Cooking Films 2022 tindrà lloc al restaurant Biniarroca, de Sant Lluís, de l’última pel·lícula de Benito Zambrano, «Pan de limón con semillas de amapola», en una projecció que serà conduïda per l’humorista i cineasta José Corbacho («Tapas», «Pelotas»).

Per altra banda, el teixit gastronòmic i agrícola menorquí serà protagonista al Cinema Ocimax, amb la projecció de documentals sobre la restauració i la cuina en termes de sostenibilitat, i creativitat.

Projeccions

Dia 2 de juny

A les 11 h Torralba d’en Salord, Alaior, Basajaun

A les 18 h Cinemes Ocimax, Maó, Camí lliure

A les 20.30 h Rest. Mon, Ciutadella, El brindis

Dia 3 de juny

A les 11 h Es Tast de na Sílvia, Ciutadella, Un bocado exquisito

Dia 4 de juny

A les 18 h Ocimax, Maó, La receta del equilibrio

A les 20.30 h Cristine Bedfor, Maó,    Delicioso

Dia 5 de juny

A les 11 h Can Xeixa, Alaior,    Alex&Sylvia

A les 18 h Ocimax, Maó    Detrás

A les 20.30 h Biniarroca, Sant Lluís, Pan de limón con semillas de amapola