Pere Gomila, Hèctor Pons i Antoni Carrillos, aquest divendres | Gemma Andreu

TW
1

Un itinerari poètic pels carrers de Maó, una mostra de poemes rebuts per part de la ciutadania i el recital poètic són els actes que ompliran el Festival de Poesia 2022 que es celebrarà el pròxim dissabte dia 21 de maig a Maó, organitzat per la Regidoria de Política Lingüística.

L’esdeveniment cultural d’enguany comptarà amb la participació dels poetes menorquins Carles Minuchin i Ponç Pons i d’altres forans com Laia Martínez, Maria Josep Escrivà, Ricard Martínez i Alba Camarassa.

Donat que l’objectiu del Festival de Poesia és apropar la poesia a la població i fomentar la cultura als espais urbans, el dissabte matí es celebraran dues activitats al carrer.

La primera activitat començarà a les 11 hores amb la celebració d’un itinerari poètic pels carrers del centre de la ciutat, en què els poetes participants recitaran als espais i edificis emblemàtics, amb l’acompanyament de la Xaranga de la Banda de Música de Maó.

La segona convertirà s’Arravaleta en un expositor urbà amb els diferents poemes que els participants de la iniciativa «Omplim Maó de poesia!» han lliurat a l’Ajuntament.

Recital

La jornada vespertina es dedicarà al recital poètic que es celebrarà al teatre de l’Orfeó Maonès. La novetat del recital d’aquesta edició és que es presentarà un espectacle que fusiona poesia, música i dansa. La poesia la posaran els poetes principals, Estefi Taltavull interpretarà la música i la dansa anirà a càrrec de Laia Costa, David Novoa i el grup Dansa Viva.