Dani Espasa actuarà amb l’OCIM

TW
0

L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i el clavecinista Dani Espasa protagonitzaran els dies 27 i 28 de maig el concert «Pace non trovo. La força del barroc italià». Una actuació dedicada a Vivaldi, que promet frescor, energia, virtuosisme i emotivitat.

I és que aquestes són algunes de les característiques de les obres de Vivaldi, un compositor que creà més de cinc-cents concerts, cada un d’ells una «joia», segons defineixen des de l’OCIM.

Sota la batuta del director titular, Francesc Prats, els músics interpretaran un programa que es completarà amb obres com «Il pianto d’Arianna» de Locatelli, o un «Concerto Grosso» de Corelli, per tal d’oferir un viatge per Itàlia, de nord a sud, de Nàpols a Venècia, però sense sortir, en aquest cas, de Menorca.

En aquesta ocasió, l’OCIM comptarà amb Dani Espasa, conegut per la seva versatilitat i que, a més de dedicar-se a la formació de conjunts de música barroca i improvisació, és director musical, pianista i compositor d’espectacles de dansa, cinema, televisió i teatre. A més, treballa habitualment amb Maria del Mar Bonet.

L’elecció d’aquest repertori té a veure amb la sensibilitat especial que tenen els músics de l’orquestra per la música barroca, que combina a la perfecció amb l’energia i la capacitat de comunicació que acostumen a demostrar.

Entrades

El primer concert serà el divendres 27, al Teatre des Born de Ciutadella, i el segon, l’endemà a l’Orfeó Maonès. Les entrades estan disponibles al web i les taquilles de les dues sales, així com també a través de les xarxes socials i la pàgina de l’orquestra. El preu de cada localitat és de 15 euros, i els Amics de l’OCIM de l’entitat tindran un descompte de 3 euros.