Matias Quetglas en una imagen del documental 'Mientras vivas, brilla' | R.C.

TW
0

L’artista ciutadellenc Matías Quetglas torna aquest divendres al Teatre Principal de Maó, per presentar el seu documental biogràfic «Mientras vivas, brilla». Ho fa tot coincidint amb el 21è aniversari de la rehabilitació de la sala maonesa i de la instal·lació de l’escultura Talia, del mateix creador.

L’acte tindrà lloc a les 20 hores i permetrà a l’escultor menorquí presentar a l’Illa el documental que, uns dies abans, s’haurà projectat també a la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, a Madrid.

Conferència

El mateix Matías Quetglas acompanyarà posteriorment en una xerrada els arquitectes Domingo Enrich i Joan J. Gomila, que es van encarregar de la rehabilitació del teatre.

Durant aquesta trobada, tots tres protagonistes compartiran diferents anècdotes i material gràfic sobre el procés de creació i de les feines duites a terme per a la instal·lació d’una escultura emblemàtica, que ha esdevingut el mascaró de proa del ‘Principal’ i que dona la benvinguda als espectadors, però també a tothom qui passeja pels exteriors del teatre, d’ençà que fou col·locada en la reobertura, el 2001.